22.12.2014
Aktif Kullanıcı :23
Toplam Üye :20973
Toplam Ziyaretçi :10749905

 Konu  Soru Cevap : 18 Cevap 

  Cevap Yaz  

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

15.12.2005 16:21:16 tarihinde  Akşahin  yazdı!

türkiyede dolumu yapılmayan fişek markaları hangileri,ayrıca avrupa olup olmadığını nasıl anlarız.saygılar.

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

15.12.2005 16:51:03 tarihinde  Alperduman  yazdı!

Bende birçoğundan şüpheleniyorum, en iyisi kendin doldurmak. Tabi barut ve saçma bulabilirsen.

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

15.12.2005 17:04:32 tarihinde  Türkoglu  yazdı!

SAYIN akşahin
türkiye piyasasında çok türlü fişek var genelde yerli fişekler bunlara da avrupa dolusu diyorlar en iyisi benim görüşüm RC ve bornagi denilen fişekler ben kullanıyorum memnunum diyerlerini tavsiye etmem bunlar saga vegas armusa mega vb. kullanmanı tavsiye etmem bunların sacmaları sert yumusak degil barutları tam yanmıyor sana bir tavsiyem tüfegi sıktıgın zaman namlunun içine bak barut yanmışsa fişek iyi demektir ama sacmada önemli bunlara dikkat et

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

15.12.2005 17:15:48 tarihinde  KANTARA  yazdı!

Sevgili Akşahin B&P süper fişek yıllardır kullanıyorum çok memnunum hele kekliğe atığım 33 gram 7 no fişekleri kekliği demet eder .
geçen gün winçester aldım tüfeğin içi kapkara oldu sanki içinde karabarut var bu fişekten memnun kalmadım.

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

15.12.2005 18:03:23 tarihinde  Ansamselcuk  yazdı!

Federal(komando)ve Remigton(sarsılmaz) türkiye Distribitörlerin temin edebilirsiniz..

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

15.12.2005 18:35:41 tarihinde  Ansamselcuk  yazdı!

yada her 2.sinide bulabileceğin Discovery..0212 617 08 69

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

15.12.2005 18:49:25 tarihinde  Ansamselcuk  yazdı!

avrupa fişeğe gelince..Türkiyede üretilmeyeni varmı ?

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

16.12.2005 15:48:37 tarihinde  Borano_52  yazdı!

Arkadaşlar
RC 1 i trap ve skeet atışlarında,hatta bıldırcın ve keklik avındada kullanıyorum.Bence kaliteli fişek.Yalnız merak ettigim şu,RC fişekler Türkiye de mi dolduruluyor bilen varsa cevabına şimdiden teşekkürler.
Rastgele

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

19.12.2005 01:28:09 tarihinde  Pahce  yazdı!

sevgil arkadaşım benim duyumlarımlarıma bu fişeklrin coğu kıbrıs ve bulgaristanda yapılıyormuş tabiki izmirde de yapılmıyormuş nerden biliyorsunuz diyeceksiniz benim bulunduğum bölge canakkale bölgesi bu bölgeye gelen arabayla av malzemeleri getiren av bayileri var bir kacı ile samimi oldum ve onlardan duydum tabiki şimdi türkiyeye eskisi gibi avrupa fişek girmiyormuş ama depolarda bazen eskiden kalma avrupa fişekler cıkıyormuş onlarıda biraz pahalı veriyorlarmış diyecem iş şansa kalmış saygılar hepinize rast gele

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

20.12.2005 13:36:19 tarihinde  Ördekci  yazdı!

birde fişekler uzun zamandır aynı fiyattan satılıyor 9 ytl den orjinal olsalar şimdiye fazlasıyla artmıştı fiyatları...

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

30.12.2005 14:53:54 tarihinde  Mehmetemin14  yazdı!

Borano ya katılıyorum rc 1 28 gram trap skeet ayrıca keklik bıldırcın ve özellikle üveyikte mükemmel sonuş veriyor.rastgele.

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

30.12.2005 15:54:36 tarihinde  Demir 22  yazdı!

Bende 28 ve 36 lık fişek bulmakta çok zahmet çekmekteyim. İzmirden epey fişek aldım ama 8 numaranın altında fişek bulamadım. Tekirdağ civarında veya İstanbulda adres-telefon numarası verebilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür eder herkesin yeni yılını kutlarım

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

30.12.2005 16:36:51 tarihinde  Ansamselcuk  yazdı!

Çorlu...ogün av..özcan şeytanoğlu..

0282 652 47 93

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

30.12.2005 22:54:49 tarihinde  Hunterrr.  yazdı!

sevgili arkadaşlar ben 25 yıldır avrupa fişek kullan maktayım orjinal olup olmadığını anlamanın eniyi yolu kapsüle bakınız genellikle her markanın kapsülü ayrı olur ebatı ve renkleri ne dikkat.

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

31.12.2005 11:58:54 tarihinde  Kralavcı  yazdı!

herkese bol selam fişeklerin avrupa olup olmadığın kutulardan anlayabilirsiniz
kutu kapağının altında seri numara olur eğer varsa o fişek orginal dir
ben RC B&P Kullanıyorum
herkesede tavsiye ederim

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

31.12.2005 12:26:06 tarihinde  Emre Balcı  yazdı!

Herkese selam.Ben avrupa fişek kullanmıyorum.Kullandığım fişekler amerikan.Remington ve Federal.Bu fişeklerin bu güne kadar sahtesini ne duydum ne gördüm.Biraz cep yakıyor ama,avlanmak istiyorsan bunları kullanmanızı tavsiye ederim.Zaten bu fişekleri kulananlar,yok ama sahtelerini görseler atmadan anlarlar herhalde.

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

31.12.2005 16:57:18 tarihinde  Labrador  yazdı!

32-34 gr RC ve B&P orta sertlikte mermiler yani kış şartlarında normal mesafelerde 3 no şok ile etkili olabilir.Ama sert olarak orijinal 34 gr chedditte,diana,bornaghi normal kış şartlarında güzel performans veren mermilerdir ancak tavsiyem sert mermilerde saçma numarası kesinlikle şokla dengelenmelidir aksi takdirde yüzünüzü güldürmeyebilir yani tavsiyem sert mermilerde açık şokun kullanılmasıdır.Sert mermilerde yüksek numara saçmaları dar şoklarla kullanılması kullanıcıyı terleteceğinden şüphem yoktur. Sert ve yumuşak mermiyi tavsiyem hedefte bir deneyiniz sert merminin daha fazla saçma değdirdiğini ve tesirli olduğunu göreceksiniz ama bu durumda kesinlikle avı rahat vurma anlamına gelmez.-5 derece gibi bir sıcaklıkta bir hedefe 28 gr ve 36 gr yada 40 gr (düşük ve yüksek gramaj)mermi attığınızda sıcaklık dengesinin ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz.Yani sonuçta hava sıcaklığına göre mermi sertliğini ayarlamak performans için önemli bir unsurdur.
Hamza TÜRKOĞLU

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

01.01.2006 18:09:05 tarihinde  Suatmert78  yazdı!

Arkadaşlar Bakanlar kurulu dışardan fişek gelmesine izin vermiyor yabacı markalarda yfs ile anlaşıp türkiyede dolum yapıyormuş
Bunun örnekleri ankarada çok var orjinal fişeğin kutusu ise 30 ile 40 ytl arası yerli dolumlar genelde beyaz kovan ve kapsülleri MKE nin ağı kıvrımları ise berbat arada birde patlamıyorlar.

türkiyede gerçek avrupa fişek varmı?

05.01.2006 01:46:15 tarihinde  Huseyin Temel  yazdı!

yfs den baska turkiye sinirlari icinde fisek uretilmiyo bildigim kadariyla. Eger uretildigini söyleyen varsa yerini de SOMUT bi şekilde söylesin böylece ogrenmiş oluruz. Ucuz olması demek türk malı olduğu anlamına gelmemeli.

saygılar.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16