27.11.2014
Aktif Kullanıcı :127
Toplam Üye :20973
Toplam Ziyaretçi :10654911

 Konu  Soru Cevap : 44 Cevap 

  Cevap Yaz  

Yıldız Av Tüfekleri

17.12.2003 17:24:18 tarihinde  Murat BAŞKAYA  yazdı!

Avcı Dostlar Merhaba,

Sizden bir ricam olacak.

Haftasonu bayi arkadaşlarda Yıldız marka bir süperpoze gördüm.
Gerek görünümü gerek özellikleri ile çok hoşuma gitti.
Tüfek mobil şoklu tek tetik enjektörlü sellektörlü hoş bir tüfek fiyat ta cazipti ama beni düşündüren kalitesi daha önce hiç Yıldız marka bir tüfek kullanmadım.
Kullanan arkadaşlar bana kalitesi hakkında bilgi verebilirmi.

Yıldız Av Tüfekleri

18.12.2003 12:56:55 tarihinde  İ_filiz  yazdı!

Merhaba Murat bey bende zamanında otomatik tüfek modasına uyup bir tane almıştım.Şimdi ise güzel bir süperpoze almayı arzu ediyorum.Bahsettiğiniz tüfekteki özellikler tam istediğim gibi.Ben birde buna ek olarak iki tane namlu arzu ediyorum.Bu tüfeğin fiyatı nedir?Birde araştırmalarınızın sonucunu yazarsanız sevinim.İsmail Filiz

Yıldız Av Tüfekleri

18.12.2003 14:30:57 tarihinde  Murat BAŞKAYA  yazdı!

Tüfek görünüşte çok iyi ama kullanıp görmek lazım enjektörü sellektörü sorunsuz çalışıyorsa kundak dipçik tüfeğin boyutları hafifliği çok hoşuma gitti
ama yerli tüfeklerde bu özellikte tüfek alıp ağzı yanan arkadaşlarım oldu o yüzden arkadaşların görüşüne başvurdum zaten
bana söylenen fiyat 370 mio ama 350 ye falan alınır sanırım fiyat ta cazip

Yıldız Av Tüfekleri

25.12.2003 21:39:58 tarihinde  Avcimurat  yazdı!

benım bır arkadaş aldı o tufekten şu an için memnun ama kundağı çok düz dıyor.ayrıca fıyatı dıkkatımı çektı.enjektorsuz mobıl soksuz sadece tek tetık ekstrası olanı bız 550 mılyona aldık.350 mılyon fıyatın olabılecegını pek sanmıyorum.tufek ıkıncı el bıle olsa bu fıyat ıyı bence temız olmak şartıyla kaçırma.

Yıldız Av Tüfekleri

25.12.2003 22:01:04 tarihinde  Cayna  yazdı!

slm murat
doğruyu söylemek gerekirse o özellikleri taşıyan bir tüfeğin o kadarda ucuz olacağı beni de şaşırttı.yıldız markası sanırım istanbul markası olması gerekir yada izmir..bu markaların otomatiklerini görmüstüm ama böyle özellikte bir tüfek yapıp bu kadar ucuza satıcakları garibime gitti.ucuz etin yahnisi hoş olur yanlız metal kalitesinin ve kullanılan malzemenin kalitesi ucuzluguna bakılacak olursa biraz yetersiz sanırım.bana sorarsan alma derim ama denemek istiyorsan dene üstelik memnun kalırsan grubunda bilgisi olur..saygılar

Yıldız Av Tüfekleri

26.12.2003 15:44:19 tarihinde  AKDAĞ  yazdı!

Arkadaşlar,

Yıldız marka tüfekler BURDUR ilinde imal ediliyor ve üretiminin %95 yurt dışına gönderen bir faprika.Ürettiği ürünlerde gercektende kaliteli.Üretim teknolojileride oldukca had safhada.(CNC teknolojisi).Almanı tavsiye ederim.Selamlar.

Yıldız Av Tüfekleri

26.12.2003 16:14:22 tarihinde  Green12  yazdı!

selam arkadaşlar
dediğiniz tarzda enj. tek tetik. s.p
bir silahı ben 750 milyon liraya aldım.fiyatı bana çok düşük geldi
yanlışlık olabilir diye düşünüyorum artı markayı da daha önce duymadım belki piyasa yapmak içinde olabilir.

Yıldız Av Tüfekleri

13.01.2004 19:22:07 tarihinde  Nejat Ural  yazdı!

YILDIZ Tüfekleri ile ilgili her gün bir şeyler duyuyorum.
Genelde ; hafif- ucuz ve iyi bir teknoloji ile yapıldığı şeklinde.
Bu aralar yerli yada yabancı bir çifte araştırması yapıyorken, iyice aklıma takıldı.
Acaba alıpta deneyen varmı?
artıları ve eksilerini sıralayabilecek bir bayii yada son kullanıcı var mı?

Yıldız Av Tüfekleri

13.01.2004 19:49:22 tarihinde  Avcimurat  yazdı!

ben bu tufegı şahsen elıme alıpta denemedım ama duyduklarım şöyle: 1:çok samımı bır av bayı abım var(izmır-silahçıbaşı).bayı izmırde bu sılahın genel satışını yapıyor.bana bu tufegı hararetle tavsıye edıyor(samımıyetıne guvenıyorum)zaten kendısıylede sık sık ava çıkarız.kendısıde bu tufekten kullanıyor.kotu olsa kullanmazdı herhalde çünkü ıstedıgı an degıstırebılır yerlı ve yabancı tum sılahlar elının altında. 2-internette bazı arkadaşlarla sohbet ederken bazı tufeklerın sık sık arıza yaptıgını soyluyorlar.(dogru oldugunu pek sanmıyorum ama) 3-tufegın hafıf olmasının sebebının kundagın iç kısmının bos olması,metal kısımların ise aliminyum alaşımı olması olduklarını soyluyorlar.sonucta dogruysa çok fısek atan bırısıne dayanamaz,laçka olur gıbı gelıyor bana.seçım sıze kalmıs ama bu tufegın 71 namlu 4+1 otomatığini bende istiyorum ama bır turlu karar veremıyorum,yıldızmı vursan stregger mı?

Yıldız Av Tüfekleri

20.01.2004 18:09:35 tarihinde  Murat BAŞKAYA  yazdı!

Tüfeğin fiyatı konusundaki tereddütler üzerine 1-2 bayiden daha sordum onlardan aldığım fiyat 500,550 mio civarında Ya ilk sorduğum bayi yanlış fiyat verdi yada ben yanlış anladım.
Tüfek görünüm olarak çok güzel özellikler de öyle oldukça hafif şık bir tüfek 500 mio da o özellikler için makul fiyat kararsız olmamın sebebi denenmemiş olması yeni bir model ve o özelliklerdeki yerli tüfeklerde daha önce arkadaşların yaşadığı sorunlar. Satış sonrası serviste sorun olmayacağını bilsem bu kadar düşünmezdim doğrusu

Yıldız Av Tüfekleri

21.01.2004 18:09:35 tarihinde  Nejat Ural  yazdı!

Coşkuntuna av bayiinde YILDIZ tüfeklerini inceleme fırsatı buldum dostlar.
Özellikle Poze enjektör/selektör/mobil şoklu olan 61 namulusu oldukça hoşuma gitti. 61 namlusu sadece 2.750gr ... oldukça hafif.Çulluk için ideal
Hafif olması, ağırlık merkezi, kullanılan ağaç ve mekanizma sorunsuz gibi görünüyor.
Çiftesine de baktığımda pek bir olumsuzluk görmedim.
Sayın Bekir Coşkuntuna da (ki kendisi de atıcıdır) tüfekler hakkında olumlu şeyler söyledi.
Fiyatlarda 375 mio ile 525 mio arası.
Önümüzdeki günlerde bu tüfekler ile poligonda atış yapmaya davet etmiş bulunmakta olup, tecrübelerimi sizler ile paylaşacağım.
Not: 61 namlusu sadece 2.750gr ... oldukça hafif.
Çulluk için ideal. Coşkuntuna av bayiinde tüfekleri inceleme fırsatı buldum dostlar.
Özellikle Poze enj/selektör/mobil şoklu olan 61 namulusu oldukça hoşuma gitti.
Hafif olması, ağırlık merkezi, kullanılan ağaç ve mekanizma sorunsuz gibi görünüyor.
Çifte sine de baktığımda pek bir olumsuzluk görmedim.
Sayın Bekir Coşkuntunada (ki kendisi de atıcıdır) tüfekler hakkında olumlu şeyler söyledi.
Önümüzdeki günlerde bu tüfekler ile poligonda atış yapmaya davet etmiş bulunmakta olup, tecrübelerimi sizler ile paylaşacağım.
AYRICA: KOMANDO AV TARAFINDAN GETİRİLEN WİNCHESTER KLASİKLERİ GÖRDÜNÜZMÜ ???
Ben grupta ve internette hep o kowboy tüfeklerini gördüğümde “ne hoş” derdim. Ama yivli olmasından dolayı sadece “hoş” olarak kalırdı.
DEĞİLMİŞ...
36 NUMARA FİŞEK ATABİLEN YİVSİZ AV TÜFEĞİYMİŞ MEĞERSEM...
BAYILDIM
TAVSİYE EDERİM BİR GÖZ ATIN.
.

Yıldız Av Tüfekleri

26.01.2004 14:47:31 tarihinde  Agurbuz  yazdı!

Nejat Bey av bayinin açık adresini yazabilirmisiniz rica etsem .
Altan Gürbüz
1976 anadolu yakası
1976 anadol gibi oldu:)

Yıldız Av Tüfekleri

26.01.2004 15:49:04 tarihinde  Üstün  yazdı!

2003-2004 Av sezonu başında 2 adet aldık ve sezon boyunca üveyik,bıldırcın,keklik,çulluk ve ördek avlarında kullandık. 28 gr dan 36gr. kadar her türlü fişeği attık. 2800 gr. ağırlığı, mobil chook avantajı, selektörü ve ejektörü ile tam bir avrupalı.Tüm avcı arkadaşlara tavsiye eder , bu silahları bize tavsiye eden SİLAHÇIBAŞI Firmasına teşekkür ederiz.

Yıldız Av Tüfekleri

26.01.2004 18:14:57 tarihinde  Nejat Ural  yazdı!

COŞKUNTUNA AV :
Meclis-i mebusan cad. no 1 Tophane - İstanbul
Bekir beyi bulun selamımı söyleyin yardımcı olacaktır.

Yıldız Av Tüfekleri

27.01.2004 13:28:21 tarihinde  Tevfik  yazdı!

sevgili arkadaşlar;yıldız marka av tüfeklerini daha önce sadece duymuştum.geçenlerde bir italyan arkadaşım türkiyedeydi kendisi silah meraklısı ve koleksiyonu çok zengin o bana sordu,italyada yıldız marka türk yapımı silahlar hem fiyatı bakımından hem de kalitesi bakımından çok konuşuluyor ve popüler olduğunu söyledi hatta bir kaç dergide getirmiş (ARMI E TİRO) inanın sadece yabancı tüfek firması fiyatı listesi YILDIZ SİLAH SANAYİ diye geçiyor.henüz bende silahı inceleyemedim.ama italyan arkadaşım bana tavsiye etti.paylaşmak istedim.tüm arkadaşlara sevgiler.
TEVFİK ERTAN

Yıldız Av Tüfekleri

28.01.2004 03:39:44 tarihinde  Prototip  yazdı!

merhaba Nejat bey
GETİRİLEN WİNCHESTER KLASİK ini bugün Coşkuntuna da gördüm ve tabii hasta oldum hemen sahip olma
damarım kabardı ama ne yapalım imkan meselesi müsait değildi( ayrıca milliyetçilik meselesi yüzünden gerekmedikçe
yabancı ürün almam)
zamanımın darlığından ve magazada görevlilerinde meşguliyeti neeniyle tüfeği elime alıp şöyle bir kurcalayamadım
ama uzaktan bayağı alıcı gözle bakabildim
acaba bu kowboy tüfeği yivli kardeşi gibi kuyruktan aynı şekilde dolmamı? 36 kalibre fişeği nereden alıyor ve mekanizma nasıldır??
yakından incelediyseniz beni ve artkadaşları bilgilendirmenizi rica edeceğim ayrıca keşke foruma resim ekleme olanağıda olsada
resim ve şemasınıda ilave edebilsek
kaç fişek kapasitelidir? çalışma prensibi aynen yivli kadeşi gibimidir?? mekanizması veya otomatik/çifte/kırma dizaynı gibimi çalışır
alttaki manevila bunda da fişekleri hareket ettiriyormu ?? bu arada hem bahsettiğim nedenlerden hemde alıcı olamayacağım için fiyatını sormaya utandım ne kadar acaba siz sordunuz mu ?
ve yivli modellerinide getiriyorlar mı??
Saygılar

Yıldız Av Tüfekleri

28.01.2004 10:19:39 tarihinde  vedatduran  yazdı!

Merhaba Arkadaşlar
Bu Yıldız marka tüfek Forumunu sürekli takip ediyorum .Tüfeğin hafifliği ,ejektör,tek tetik,selektör,mobil şoklu olması benimde ilgimi çekti hem bu kadar çok özellik olan bir tüfeğin fiyatı da ucuz.Süper poze olup saydıgım özelliği taşıyan tüfeğin fiyatını kesin olarak bilen varmı*Birde varsa site adresi veya tüfek resmi varmı acaba?
Yardımlarınız için teşekkürler.

Yıldız Av Tüfekleri

28.01.2004 10:37:04 tarihinde  Nejat Ural  yazdı!

Hüseyin bey:
Winchester, aynı orijinali gibi. Alttaki manivela ile (pompalı gibi) eski fişeği çıkarıp yenisini veriyorsunuz. Sağ yanda orijinalindeki gibi hazne namlunun altındaki bölüme sanırım 12 tane fişek alıyor. Ben elime aldım , inceledim ve bayıldım. Fiyatı yaklaşı 1.3 milyar civarı. Üstelik hemen hemen her numara fişeği de var. Hatta tek kurşunları ile Domuzu indirir - indirmez tartışması bile yaptık Bekir beyle.
Sonuç ilginç bir silah.. Ama Av silahı mı ??? Bence bir bayan - Çocuk silahı.

Vedat Bey:
Yıldız tüfeklerinin sitesi ...
www.yildizshotgun.com

Fiyatlarda 350 milyondan başlıyor, enj-tek tetik-mobil şok olanı 560 mio sanırım.

Yıldız Av Tüfekleri

25.02.2004 11:44:11 tarihinde  Vadi  yazdı!

en sonunda ben bir tane aldım.sadece netten gördüğüm kadarı ile almaya karar verdikten sonra özel istekler doğrultusunda bir adet sipariş verdim.doğrusu gelecek olan tüfeğin beni memnun edeceğine pek inanmıyordum ama dün tüfek elime geldiğinde büyük bir heyecanla kutusunu açtım ve bütün kuşkularımın yersiz olduğunu anladım.gerçekten söylendiği kadar var çok hafif, işçilik kaliteli malzemede.selektör,ejektör ve mobil şoklu aynı zamanda ara ve üst çıta yok.toplam ağırlık 2680 gr geldi.
çok çok iyi bir hafif gramaj tüfeği.aynı yapıdaki yabancı tüfeklere o kadar para vermeye değmez doğrusu.sabah erken hemen yanıma fişekleri alıp araziye deneme atışı yapmaya çıktım.24,28,30,gr fişeklerde sorun yok ama 32 gr dan sonra tepme olayı var.şimdilik ejektör sorunsuz ama esas sağlamlığını kullandıkça öğrenebileceğiz.

Yıldız Av Tüfekleri

26.02.2004 18:47:06 tarihinde  Nejat Ural  yazdı!

Vadi ; Güle güle kullan öncelikle.
Tepmeden bahsetmişsin.
Neye göre?
Yani kıyaslamada , önceki tüfeğin aynı fişekte daha mı az tepiyordu.yada önceki tüfeğinde aynı şoklarda ve namlu boyundamıydı
34-36- gr. fişeklerde nasıl?

Yıldız Av Tüfekleri

26.02.2004 19:11:14 tarihinde  Ali YÜCEL  yazdı!

Rasgele Arkadaşlar,
Yıldız tüfekleriyle ilgili enteresan bir gelişmede benim cephemde oldu.
Avusturalya konsolosluğundan arayarak Yıldız tüfeklerinin imalatçısıyla görüşmek istediklerini. Bu firmanın Merkel adı altında tüfek imal edip etmediklerini sordular. Tabi büyük bir keyifle yardımcı oldum.
Silah hakkında bilgi istediler göğsüm kabararak harika olduğunu çok arkadaştan silahla ilgili iyi bahsedildiğini duyduğumu söyledim.
Sanırım Türkiye yeni bir ihraç kapısı bulmak üzere.
Ali YÜCEL

Yıldız Av Tüfekleri

27.02.2004 11:39:23 tarihinde  Vadi  yazdı!

sevgili nejat tabiiki eski kullandığım tüfeğe göre kıyaslamada geri tepme olayı daha fazla oluyor.önceki tüfeğimin namlu boyu bundan daha uzun ve şokları4/2 olmasına rağmen bundan daha az sarsıntılı atışlar yapıyorum.çünkü genel ağırlıkta 600 gr kadar bir fark var.tepme olayının fazlalığını silahın ağırlığı ile orantılı olduğunu düşünüyorum.kullandığım fişekler atış yaptığım yerler aynı çünkü.ilerleyen günlerde boş vaktimin olduğu bir zamanda saçma dağılımı ile ilgili atışlar yapacağım.esas önemli olan konuda bence bu.
yalnız sayın ali yücel beyinde dediği gibi türkiyede de böyle bir silah yapılabildiğini görmek bir imalatçı olarak benide çok gururlandırdığını söyleyebilirim.

Yıldız Av Tüfekleri

27.02.2004 14:42:12 tarihinde  ENGİN G.  yazdı!

Sevgili Arkadaşlar;

Bende Yıldız Marka Av Tüfeğini bayide gördüm, tüfek görünürde iyi yapılmış, işçilik iyi, silah enjektörlü, sellektörlü ve mobil şoklu olmasına rağmen çok hafif, tabi fiyatıda bu özelliklere göre düşük. İlk gördüğümde tüfek çok hoşuma gitti ve neredeyse alıyordum. Bayii arkadaşa sorduğumda tüfeğin iyi olduğunu söyledi. Bu tüfeği kullananlarada sordum bir çoğundan tüfeğinğin diğer av tüfeklerine oranla geri tepme oranının fazla olduğu ve iğne kırdığı gibi şikayetlerini duydum.

Yıldız Av Tüfekleri

27.02.2004 15:01:39 tarihinde  Ali YÜCEL  yazdı!

Rasgele Arkadaşlar,
Engin G rumuzlu arkadaşımızın yazdıkları üzerine Grubumuz üyelerinin haklarını savunmak adına Yıldız Silah sanayiinden imalat müdürü Sayın Ali İhsan beyle temasa geçtim.

Kendisi iğne kırma olayının bir dönem üretilen modellerde olduğunu bu sorunu hallettiklerini ve bu konuyla ilgili olarak mağdur olan herkese kapılarının açık olduğunu Ücretsiz olarak değişim yaptıklarını anlattı.

Ben anlatılanlardan tatmin oldum. Firma sattığı malın arkasında olduğunu net bir dille belirtti.
sanırım bu forma kendileride bir cevap yazacaklar.

Sonuç olarak Türkiyede iyi şeyler oluyor.

Türkiye Avcıları Grubu Yönetimi Adına
Ali YÜCEL

Yıldız Av Tüfekleri

03.03.2004 12:38:02 tarihinde  ENGİN G.  yazdı!

Sayın Ali Bey;

Konu ile ilgilendiğiniz için size teşekkür ederim. Yıldız av silahının bu aralar çok popüler olması ve fiyatının düşük olması sebebiyle her kez bir seyler söylüyor. Ben de en doğru olanı yaptığıma inanarak kullananlara sordum, onların düşüncelerini sizlerle paylaşmak istedim. İlgi ve alakanıza bir kez daha teşekkür eder verimli çalışmalar dilerim. ENGİN GÖZEN - ÇANAKKALE

Yıldız Av Tüfekleri

13.09.2005 15:30:12 tarihinde  Ayhan_Kayhan  yazdı!

Selamlar;

Ben Burdur da ikamet ediyorum ve yaklaşık 2 yıldır Yıldız Marka süperpoze ile avlanıyorum. Enson olarak da Yıldızdan bir adet daha 20 calibre süperpoze siparişi verdim. Benden gördükleri üzerine av arkadaşlarımdan 3 kişi daha Yıldız aldılar ve onunla avlanıyorlar diğer abimiz ise eski avcı ve Tuka marka pozesinden vazgeçemiyor (nerdeyse 20 yıldır) Tüfek alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Şu an ABD ve AB ülkelerinde çok gözde bir silah... Fabrikaları talebi karşılayamıyor.
Herkese selamlar...
A.Ataman ÇELİK///BURDUR

Yıldız Av Tüfekleri

13.09.2005 17:53:44 tarihinde  Mert44  yazdı!

Sevgili arkadaşlar

Yıldız silah fabrikası çelik kubuzlu pozeler de yapsın. Kafalardaki soru işaretleri büyük oranda kalkar. İsteyen ağır alır isteyen hafif. Ürün gamını üretilmesi kolay diye, maliyeti düşük diye sadece hafif alaşım kubuzla sınırlı tutmasınlar. Zaten pozelerini genelde iki namlu arası açık üretiyorlar. Arada bant yok hem hafif hem aerodinamik. Kubuz çelik olsa yine piyasadaki bir çok tüfekten hafif olur. Ayrıca bu çelik kubuzlu tüfeklerin iğnelerinin bulunduğu yuvayı da aynı alaşım kubuzlu tüfeklerde olduğu gibi vidayla tespit edilmiş şekilde ayrılabilir parçalı yaparlarsa, boş tetik düşürme yüzünden diğer tüfeklerde görülen iğne yuvası bozulmasına karşıda bir üstünlük kurmuş olurlar. Yuvalarda bozulma olursa yenisiyle değiştirirsin olur biter. Atışları nasıl bilmiyorum ama bir çok yerli pozede alt namlu fena halde alta vuruyor. Elinizdeki mobil şoklu ise tek kurşunla test edeni ne demek isteğimi anlarsınız. Bantı namluya tam paralel yapıyorlar. Bantın namluyla yaptığı açıya dikkat...İlk atıştaki doğru nişan almaya rağmen ıskaların nedeni genelde bu. Aynı hatayı bazı avrupa tüfeklerde de görmek mümkün. Benimki avrupa bu da böyle deyip yanılmayın.

Ne diyelim sesimize kulak verirler inşallah.

Yıldız Av Tüfekleri

17.09.2005 10:13:26 tarihinde  Adem Kuzu  yazdı!

Sayin Arkadaslar,
YILDIZ Silah Sanayi, elinden gelenin eniyisini yapmaya calisiyor. Yapmayada devam edecektir. Kalitenin gelismesi adina hicbir maliyetten kacmamakta ve Dünyadaki degisime ayakuydurmaktadir. Bununicin yatirim yapiyoruz ve büyüyoruz. Bizi yakindan taniyanlar, olumlu adimlarimizin meyvalarini toplamaya basladigimizi biliyorlar.
2006 yilinda kalitenin yaninda ürün cesitlerimizi de artirmayi planliyoruz.
Sizlere bir ayrintiyi belirtmek istiyorum. YILDIZ, yurtdisinda Türkiyedekinden daha fazla taninmaktadir.
Hepinize iyi günler dilerim.

Yıldız Av Tüfekleri

05.10.2005 20:58:02 tarihinde  Ördekci  yazdı!

değerli arkadaşlar sizin bu yıldız marka dediğiniz tüfeği bende inceledim birtane süperpozesini aldım bir müddet kullandım fakat istediğim performansı alamadım daha sonra değiştirmek zorunda kaldım. kendime birtane özellikle kuş avında kulllanmak için bir ispanyol lanber otomatik tüfek aldım o tüfeğe göre gayet iyi menunum....

Yıldız Av Tüfekleri

17.04.2006 11:51:05 tarihinde  Avcı-60  yazdı!

selamlar ararkadaşlar satılık beretta 304 a arıyorum ayrıca kullanan arkadaşlar bilgi istiyorun teşekkür ederim.ilhami topakkaya.sivas

Yıldız Av Tüfekleri

17.04.2006 17:12:25 tarihinde  Coşkuntuna  yazdı!

Çok değerli dostlarım...

(Bu arada belki bilmeyenler vardır diye yazıyorum, Adem KUZU Yıldız tüfek fabrikasının CEO dur.)

Şimdi Tüfeğim hafif olsun derseniz,elbette tüfeğin tepmesini daha çok hissedeceksiniz.Zira tüfeğin geri tepmesinin, tüfeğin ağırlığı kadar kısmını tüfeğin kendisi karşılıyor. Yani 9Kg.lık bir tepmeyi, 4 Kg. lık bir tüfekte 5 Kg. olarak hissederken, 2,850 Kg lik bir tüfekte 6,150 Kg olarak hissedeceksiniz demektir.Sizin seçiminiz olan hafif bir tüfeğin bu olayda suçu olmasa gerek.

Ben şahsen yürüyüş avlarında tüfekten dayak yemeyi hammallığa tercih ederim...
(şok daraldıkça tepmenin de artacağını unutmayalım)

Bu arada Yıldız tüfeklerini tanıyan biri olarak, bu tüfeklerin ehil kişiler tarafından Avrupa standartlarında ölçülerle üretildiğini kesin olarak bildiğimide yazmadan geçemedim...

Yıldız tüfekleri C.I.P standartlarına uygun olarak imal edilmektedir...

Saygılar
Bekir Coşkuntuna-Beykoz

Yıldız Av Tüfekleri

17.04.2006 17:23:20 tarihinde  Birol yazıcı  yazdı!

SELAM
yıldız tüfek üreticileri istanbulda düzenlenen iki fuar da da yerli tüketiciyi kaale almayıp fuara katılmamışlardır neymiş kendileri agırlıklı olarak yurt dışına çalışıyorlarmış.tüfege gelince bir arkadaşım kullanıyor çok hafif tek elinle kırıp kapatabiliyorsun arkadaşım tüfegine çulluk canavarı diyor .

Yıldız Av Tüfekleri

18.04.2006 07:51:46 tarihinde  Nusret Ulucan  yazdı!

Tüfekleri özellikle kuş avı için ideal.Ancak birde ejektörlü çifte yapsalarda millet avrupa tüfek almaktan kurtulsa...

Yıldız Av Tüfekleri

20.04.2006 14:34:51 tarihinde  Ansamselcuk  yazdı!

haniç e başvurun....çok güzel çifteleri...

Yıldız Av Tüfekleri

14.02.2007 17:11:20 tarihinde  Alaattin78  yazdı!

elimdeki agır süperpozeyi satıp hafif olan yıldızı almak istiyorum.bugün bayide inceledim hoşuma gitti fakat tepme olayı kafamı karıştırdı.kuş avında kullanıcam.mobil şoklu almam şartmı

Yıldız Av Tüfekleri

14.02.2007 17:48:52 tarihinde  ErkinErgun  yazdı!

Sayin Alaattin 78,

2 senedir yildiz kullanicisiyim.Tepmesi sizi hic korkutmasin.Gecen gun avda 42 gramlik f1 tarzi fiseklerden attim ve hic bir sorun yasamadim.Sadece kus avinda kullanacaksiniz kaval namlu tabir edilen soksuz bir namlu tercih edebilirsiniz.

saygilar.
Erkin Ergun

Yıldız Av Tüfekleri

15.02.2007 00:18:45 tarihinde  Nurisavci  yazdı!

yıldız marka tufeklerin fiyatları 600-750 ytl arasında superpoze

Yıldız Av Tüfekleri

15.02.2007 16:56:37 tarihinde  MauserK98k  yazdı!

Bende Yıldız SpzM modeli var.Mobil şoklu,71 namlu.2 senedir kullanıyom.Bu tüfeği açık arazide A1 kağıdında denedim.Soğuk havada 34 gr 8 numara marka vermiyim ama kaliteli denilebilecek bir fişekle,değişik şoklarla denedim.Sonuç grupmanlar diğer 71 namlu tüfeğimle elde ettiğim sonuçlarda göre daha toplu.Ben bu tüfekten çok memnunum tetiği çok hafif.Tüfeğin kendiside hafif uzun süreli avlarda çok rahatlık sağlıyor.Bir kere bile atmamazlık yapmadı,güvenilir bir tüfek.Tepmesine gelince birazcık fazla ama zamanla tüfeğe uyum sağlayınca bu sorun olmaktan çıkıyor.Genel olarak iyi diyebilirim.
Saygılar
Alişan Ataman/Istanbul

Yıldız Av Tüfekleri

15.02.2007 21:57:30 tarihinde  alimermis  yazdı!

yıldız süperpoze almak istiyorum dediğiniz fiyatlarda nerede bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Yıldız Av Tüfekleri

08.11.2007 23:21:26 tarihinde  KARAÇUHA  yazdı!

selam arkadaşlar silah güzel. Yerli sanayimize sahip çıkalım lütfen...34-36 gram genel bağlamda otomatik tüfeklerde tercih edilen bir fişektir.İllaki Avrupa marka mı olamsı lazım kaliteli olamsı için silahlar hikaten güzel alacağım nasip olursa bir adet,Çatüs marka 36 kalibre bir otomatik aldım valla gayet memnunum.bıldırcın ve çulluk için çok ideal 1.800garam :) düşünün :)çok keyiflide av yapıyorum saygılarımla

Yıldız Av Tüfekleri

10.11.2007 13:01:19 tarihinde  İhsanalbayrak  yazdı!

Dostlar yazınca ben de dayanamadım yazmak istedim iki yıldır YILDIZ kullanıyorum Sevgili Bekir abimin tafsiyesi üzerine aldım kendisinden Allah razı osun diyiyorum hertürlü ava özellikle yürüyüş avına süper bir tüfek ısrarla denemenizi isterim.
Kısaca bir örnek vereyim kırklareline sezon açılışı için gittiğimde oradaki av bayisinde silahımı görenler bayi sahibi Hasan abiden beş adet sipariş verdiler.
Balıkesire kekliğe gittiğimde avcılar kavenin içinde silahımı masanın üstüne koyarak yaranlıkla izleyip alma kararı aldılar Haa unutmadan Bıldırcı ve Çullukta bir numara.

Yıldız Av Tüfekleri

10.11.2007 22:18:40 tarihinde  SeRKaN KAHRAMAN  yazdı!

ALKIŞLAR üretici yıldız firmasına gelsin...

Bence yıldız daha iyi yerlere gelecek.

Tepme olayına gelince 2800gr 61 namlu tufekle 32 grama kadar attım.Tüfeğin arkasında sağlam durusanız sorun olmuyo.Fakat omuzda boşluk bırakırsanız.Av dönüşü mosmor bir omuza sahip olursunuz :)

Saygılar
SeRKaN KAHRAMAN

Yıldız Av Tüfekleri

11.11.2007 19:37:46 tarihinde  Orhan Ateş  yazdı!

Arkadaşlar bende yıldızın pozesini kullanıyorum. 2.800 gr.61 namlu 30 gramdan fazla atmaya çekiniyorum.El kundağıda yerine tam oturmuyor, hafiften sallanıyor.O yüzden dğiştirmeyi düşünüyorum. Saygılar

Yıldız Av Tüfekleri

26.12.2007 00:55:53 tarihinde  Lider 1  yazdı!

sevgili avcı ağabey ve kardeşlerim.yazılanlara bakıyorumda,yıldız markası pek oturmamış zihinlere.ben yaklaşık birbuçuk yıldır yıldız marka pozemle avlanıyorum
aldığımdan beride av zevkim değişti
otomatiğimi duvara astığım yerde unuttum desem yeri var.yıldız tam bir avrupalı.geleceği parlak.tek yaşadığım sorun fişek seçimi,uyumu.oda doğru zamanda,doğru yerde seçilirse problem kalmıyor ortada.tüm avcı dostlarıma tavsiye ederim.MERT İYİBAL.

Yıldız Av Tüfekleri

21.03.2008 00:02:32 tarihinde  Kafakuyruk  yazdı!

slm arkadaşlar elimde 70 namlu bir yıldız var onun hariçinde 2 tane daha tüfeğim en yenisi yıldız olduğundan satmayı düşünüyorum yıldız her yönden süper bi tüfek çok hafif öğrenci olduğumdan ehliyet parası biriktiremiyorum eğer ilgilenen olursa 350 ytl istiyorum tel: 0546 420 68 17

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16