01.11.2014
Aktif Kullanıcı :26
Toplam Üye :20973
Toplam Ziyaretçi :10583142

 Konu  Soru Cevap : 14 Cevap 

  Cevap Yaz  

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

04.12.2006 23:51:42 tarihinde  Naturel  yazdı!

herkeze selamlar.HIRTENBERG 12 cal av vişeği kullanan varmı.ve bu ürün hakkında bilgisi olan varsa bekliyorum.teşekkürler.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

05.12.2006 09:49:02 tarihinde  Akşahin  yazdı!

İlk defa geçtiğimiz hafta kullandım 34/3 ortalama olarak gayet hoşuma gitti yine almayı ve artık bu markayı kullanmayı düşünüyorum.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

05.12.2006 12:24:23 tarihinde  Mert44  yazdı!

Bir sene once bir kutu 32 gram aldım. Avusturyanin hirtenberger i sanmistim.

Ama yerli dolum olduğuna inanıyorum. Bir tanesini söktüm. Tapasi bildiğiniz YFS lerde kullanilan tapa. Barut yeşil MKE barutu. Bu kadardan sonra avrupa saçma getirecek değiller herhalde. Sadece kovan sanırım ithal.

Bilgilerinize sunulur.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

05.12.2006 20:07:14 tarihinde  saraçoğlu  yazdı!

kullanan arkadaşlar vardı oldukca menunlardı bende prensip olarak belli bir marka kullandığımdan pek ragbet etmemiştim.iki haftadır ördek avında +5 derece ortalaması havada kullanıyorum oldukca güzel performans aldım saçması yumuşak yakın atışlarda kullanırken diğer marka bitince uzak avlara attım sonuç çok güzeldi.hava şartlarına dikkat etmek kaydıyla tavsiye ederim.saygılar/murat saraçoğlu sakarya

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

05.12.2006 22:00:04 tarihinde  klavuz  yazdı!

Geçen yıl bıldırcın avı için Beş kutu Diğer avlar içinde üçbeş kutu aldım genelde iği fakat arada bir kapsül patlamıyor ikinci kez hazneye koyduğumda patlıyor yani kapsüller çok sert iki kere iğne değiştirmek zorunda kaldım şimdi ise domuzda sürencilere veriyorum .

Saygılarımla

Suat MERT

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

06.12.2006 17:14:34 tarihinde  AVCI MUHTAR  yazdı!

Selam arkadaşlar;
Ben geçen sene bıldırcın avında almıştım 28gr 10 numara hırtenberg fişeğini ama hiçmi hiç memnun kalmadım Çünkü Suat arkadaşımın dediği gibi kapsülleri bir patlatıyor bir patlatmıyor. Onun için hiç memnun kalmadım ve hırtenberg mert44 arkadaşımın dediği gibi tamamen MKE üretmiş olduğu bir fişek olduğunu öğrendim. Yani sizin anlayacağınız yabancı dolum bir fişek değil. Ogünden beri bıldırcın için 24 gr 9,5 numaralı RC2 Skeet fişeği kullanıyorum hayatımda bıldırcın için bukadar uyumlu bir fişek görmedim herkeze tavsiye ederim. Bol tetikli günler sizlerin olsun.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

06.12.2006 18:08:19 tarihinde  alikerem33  yazdı!

İnanın anlayamıyorum,koskoca türkiyede adam gibi fişek yapılamıyor mu?İnanın tek hayalim bir fişek fabrikası kurup yurdumuz avcılarını yabancılara muhtaç etmemek.Bu kadar zor mu bu iş allah aşkına?Ne olur yani bizimde almanların rotweili gibi italyanların rc si gibi starndart bir fişeğimiz olabilse.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

06.12.2006 18:23:27 tarihinde  Mert44  yazdı!

barut olayını bir çözseler biraz da özenseler olacak. Ama barut işi biraz zor gibi geliyor. Bizim mke barutlarının görüntüsünde bile iş yok. Çabuk rutubetleniyor. O barutla remington ya da fiocchi bile dolum yapsa madara olur aleme.

Aslında yfs nin filan başına gelende temelde bu. Ama son dönemde özen olayı iyice ayarı kaçmış görüyorum. Tek kurşu dolularına bayide baktım. İnanın bir kutu fişeğin içinde üç ayrı kapsül kullanılmıştı.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

06.12.2006 18:51:59 tarihinde  alikerem33  yazdı!

Öyle bir kapsül yapıyorlar ki iğne dayanmıyor.Pozemin iğnesi iki kez kırılmıştı o kapsüller yüzünden.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

06.12.2006 22:33:05 tarihinde  ahmetserbest  yazdı!

sezon yeni açıldığında 1 koli denemek için aldım fakat otomatikte sorun oldu pozede kullandım birdaha asla almam çok kuş kaçırttı..

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

07.12.2006 14:26:33 tarihinde  Kömürkentli  yazdı!

selam arkadaşlar birde pellagri yi deneyin ben çok memnunum kullanan vardır illaki onlarda yazsınlar düşüncelerini

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

07.12.2006 16:14:58 tarihinde  Birol yazıcı  yazdı!

selam
alikerem 33 nicli arkadaşım balıkesirde yerleşik yerli fişek fabrikası olan yfs var açılımı yavaşcalar fişek sanayi. yani hayalin gerçek oldu. fişeklerde kullandıkları kapsül ve kovan chedid marka ve chedid fişek fabrikasının kullanmış olduğu teknolojiyle dolum yapıyorlar. benim şaşırdıgım ise yabancı marka fişeklerin imini cimine kadar yazan arkadaşların başka marka hakkın da hiç bir şey yazmamaları.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

07.12.2006 16:31:00 tarihinde  Mert44  yazdı!

Barutuda cheddite ise ne ala yoksa hirtenberger den bir farkı olmaz. Problem barutta.

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

07.12.2006 18:24:46 tarihinde  mahmut42  yazdı!

bende bir koli almıştım 32 gr 5 no fakat hiç memnun kaldım pozede kullandım fişekler çok sert patlıyor ve kuşu delip geçiyor yüzlerce metre uzağa düşüyor tavsiye etmiyorum. B&P , RC , FİOCCİHİ, WİNCHESTER, ayıbı çıkmış markalar herzman iyidir

Mahmut ÖZTÜZÜN
KONYA

HIRTENBERG FİŞEKLERİ

07.12.2006 21:04:17 tarihinde  klavuz  yazdı!

Sayın birol yazıcı benden evvel davranmış YAF ın fişekleri bayağı randımanlı ama biraz sert deenyerek kullnmak gerekiyor.

Saygılarımla.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16