22.11.2014
Aktif Kullanıcı :8
Toplam Üye :20973
Toplam Ziyaretçi :10640049

 Konu  Soru Cevap : 7 Cevap 

  Cevap Yaz  

BREDA AV TUFEKLERI

05.02.2007 13:46:59 tarihinde  Omerag  yazdı!

SELAM AVCI ARKADASLAR . KENDIM DE 72 MODEL NAMLU HAREKETLI BIR BREDAAV TUFEGI VAR YALNIZ VE SERVIS VESATAN BIR BAYII BULABILDIM.. BU KONUDA BILGISI OLANLARIN YARDIMCI OLMAISNI ISTIYORUM VE ELINDE BREDA MARKA OTOMATIK OLUPTA SATMAK ISTEYEN ARKADSLARINDA CEVABINI BEKLIYORUM.. IYI GUNLER

BREDA AV TUFEKLERI

06.02.2007 10:27:17 tarihinde  Borano_52  yazdı!

Sn.Omega
Breda İtalya,da bizim MKE konumunda bir firmadır.Benelli,Beretta,Bernadelli vb bir sürü İtalyan firmalarının namlularını yapar.Bende döner kafa otomatiği var,magnum olmasına rağmen 3.100 Kg ağırlığındadır. 24 gr.ı problemsiz atar.
Rastgele

BREDA AV TUFEKLERI

06.02.2007 12:53:36 tarihinde  BREDA  yazdı!

Sayın Omerag

Bahsettiginiz tüfekten bende var. 2 yıl önce aldım bir arkadaşım yaklaşık 25 yıldır kullanıyor başka tüfekte eline almıyor bende ondan esilenerek zar zor birtane bulup almıştım. BREDA evet Saçma grupmanı zarifligi, sağlamlığı, çalışması vs. süper bir tüfek satma konusuna, ben öyle bi silahı asla satmam, yedek parça konusuna gelince sen parçayı kayıp edip veya tüfeği çok hor kullanmadıktan sonra pek ihtiyacın olmaz. Tek dez avantajı magnum olmaması, zaten gerekte yok.

Kısacası Elindekinin kıymetini bil yaşına bakma onun iyi kullan Torunlarında kullansın. :)
Zafer_YK
ADANA

BREDA AV TUFEKLERI

09.02.2007 10:30:32 tarihinde  Omerag  yazdı!

bende tufegımden memnunum bır arızası da yok su an. benım soylemek ıstedııgm bu tufegın sıfırını satan bır bayıı bılıyormusnuz

BREDA AV TUFEKLERI

15.02.2007 01:37:27 tarihinde  BERLIN  yazdı!

slmlar once brdanin cok guzel bi tufek oldugunu soylemek isterim .Ikincisi breda alacak avci dostalrima tavsiyem ata marka tufeklerin firmasi breda ile anlasip ist de breda uretiyor ozellikle altair modeli aman dikkat ata tufegi ile aynidir herseyi tetik tertibatinin uzerine bakip eger yuvarlak icinde A harfi varsa bu tufegi gercek breda diye almasinlar saygilarimla

BREDA AV TUFEKLERI

16.02.2007 16:16:14 tarihinde  BREDA  yazdı!

Sayın Omerag

Evet Berlin kardeşimizin bahsettigi olayı bende duydum. Ata markasının Breda ürettigi dogru olabilir.

Ancak bizim bahsettigimiz BREDA Hareketli namlu tahmin ediyorum sadece İtalyada Fabrikasında üretiliyor. Türkiyede bir bayisi varmı onu bende merak ediyorum. Breda sitesini incelersen görürsün orada.

www.bredafucili.com

Selamlar
Zafer_YK
ADANA

BREDA AV TUFEKLERI

18.02.2007 19:30:23 tarihinde  VolkanK  yazdı!

İzmir de Silahçıbaşı bayiinde bir tane görüp, fiyatını da sormuştum ama hatırlamıyorum. Epey oldu. Çok şık. Telefonla sorabilirsiniz.

BREDA AV TUFEKLERI

23.03.2007 09:11:08 tarihinde  Ilgaz17  yazdı!

Bu markanın oldukça eski fakat temiz bir çiftesi satılık ve ben almayı düşünüyorum bugüne kadar çevremde breda çifte kullanan hiç kimse olmadığından tüfek hakkında bilgimiz yok fiyatı ne civarlardadır, özellikle kış avlarında performansı nasıldır öğrenmek istiyorum,tüfek yıllarca sadece tavşan avında kullanılmış, bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım eden olursa çok sevineceğim.

Eray ARKAN
Biga-Çanakkale

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16