21.10.2014
Aktif Kullanıcı :11
Toplam Üye :20973
Toplam Ziyaretçi :10560519

 Konu  Soru Cevap : 6 Cevap 

  Cevap Yaz  

AHŞAP İLE KAMUFLAJ KAPLAMA

19.01.2013 17:01:23 tarihinde  Günen  yazdı!

Merhaba avcı arkadaşlar

Yeni tüfek alma düşüncesindeyim. stoeger marka tüfeğin m 2000 max-4 mü yoksa m 2000 deluxe modelini mi alsam karar veremedim. En fazla aklıma takılan yoğun olarak ördek avında kullanmak istiyorum ama sentetik dipçik yani kamujlaj kaplamanın normal ahşaptan dayanıklı veya dayanıksız olduğu konularında (darbe,sürtme,kırılma) kafam çok karışık bu konuda bilgisi olan avcı arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
Kazasız belasız avlar diliyorum. rastgele

AHŞAP İLE KAMUFLAJ KAPLAMA

21.01.2013 12:04:15 tarihinde  Zorkun  yazdı!

Sevgili Günen,

Ördek avında tüfeğin su ve nem ile irtibatı söz konusudur.Bu nedenle sentekik kundaklı plastik otomatiklerin kullanılması avantajdır.Bir başka deyişle sert plastikten yapılmış kundak ve elkundakları sudan etkilenmezler.

Rastgele...

AHŞAP İLE KAMUFLAJ KAPLAMA

21.01.2013 20:45:17 tarihinde  Günen  yazdı!

Sayın Zorkun
Öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler.

Peki ahşap ile sentetik arasında darbe ve çarpmalara karşı sağlamlık, dayanıklılık bakımından fark varmıdır. Bu konuda da bilgi paylaşımınızı bekliyorum.

AHŞAP İLE KAMUFLAJ KAPLAMA

22.01.2013 09:09:04 tarihinde  Zorkun  yazdı!

Sayın Günen,

Ahşap darbelere karşı daha dayanıksızdır.Bazı markaların sentetik kundakları esneyebiliyor, bu bakımdan , eğer sizin alacağınız markanın da bu özellikleri varsa, tabiki ördek ve kaz avları için sentetik diyebiliriz.

AHŞAP İLE KAMUFLAJ KAPLAMA

25.01.2013 00:24:54 tarihinde  Günen  yazdı!

Sayın Zorkun Bey,
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Kazasız belasız avlar dilerim.
Rastgele

AHŞAP İLE KAMUFLAJ KAPLAMA

31.01.2013 19:18:31 tarihinde  aliağır  yazdı!

ahşaba kamuflaj uyumlu olmaz daha bugün tğfeği eskiye döndürdük

AHŞAP İLE KAMUFLAJ KAPLAMA

28.03.2013 23:53:28 tarihinde  Günen  yazdı!

Peki Alibey Stoeger Max 4 zaten orjinal sentedik kamuflaj desenli bir tüfek. Bu tüfeğin sağlamlığı hakkında düşünceleriniz ve bu tüfeği ördek avları için tavsiye edermisiniz?

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16